Maalivahdin varusteet


Maalivahdin varusteet

 

Maalivahdin varusteet kätevästi verkkokakaupasta voit tulla myös sovittamaan Tampereelle. Meidän valikoimastamme maalivahdin patjoja ja mailoja suoraan suomalaisesta verkkokaupasta. Kauttamme on saatavissa maalivahdin räpsä, tai tuttavallisemmin "rällä" kilpiä,rintapanssareita, maalivahdin maskeja ja muita varusteita. Toimitamme huippumerkit kuten Vaughn, REY mask ja Brian´s. Otamme vaihdossa myös käytettyjä moken varusteita. Tarjoa käytettyjä molarin varusteitasi kuvien kera sähköpostitse  info@varustekassi.com ja kerro mihin tuotteeseen tarjoat vaihdossa. Lue lisää  Käytetyt maalivahdin varusteet

 

Maalivahdin räpylä, eli räpsä, rällä tai kiinniottokäsine on useimmiten maalivahdin vasempaan käteen sijoitettava pussillinen hanska, jonka avulla maalivahti nappaa kiekkoja ja voi sulkea niitä. Vasemman käden räpylästä käytetään nimitystä "regular" ja oikean käden hieman harvinaisempaa räpylää kutsutaan nimellä  "Full right". Räpylän on syytä olla suojaava ja materiaaleiltaan kestävä, koska siihen osuu kiekkoja jatkuvasti.

 

Maalivahdin patjat, eli säärisuojat tai polkkeet ovat isoin yksittäinen maalivahdin varuste. Patjoja löytyy nykyaikaiseen perhostyyliin rakennettuina "butterfly" -mallisina tai sitten perinteisempiä "hybridi" -patjoja. Perhostyylin patjat ovat yleensä suhteellisen ohuita ja hieman jäykempiä kuin joustavavammat hybridipatjat. Patjojen leikkauskohdista käytetään nimitystä breikki.

 

Maalivahdin maski, eli maalivahdin kypärä suojaa päätä ja on siksi erittäin tärkeä varuste. Maskeja löytyy markkinoilta monen mallisia ja useasta eri materiaalista valmistettuja. Edullisimmat maskit ovat yleensä valmistettu muovista, tai hienommin sanottuna polykarbonaatista. Lasikuitumaskeja ja erilaisia lasikuitu-hiilikuitu-kevlar -yhdistelmämaskeja on myös melko paljon markkinoilla. Hinta ja laatu menevät yleensä käsi kädessä, eli edullisimmissa maskeissa on heikoimmat materiaalit. Maskiin maalautetaan monesti maalivahdin sydäntä lähellä olevia henkilökohtaisia maalauksia.