Jääkiekkovarusteet

Jääkiekkovarusteet

Hanki jääkiekkovarusteet edullisesti lapsille ja aikuisille verkkokaupastamme. Tarvitsetko uuden jääkiekkomailan, jääkiekkohanskat tai polvisuojat, löydät ne edullisesti Varustekassi.com -verkkokaupasta. 

Meiltä muun muassa Winnwell merkkiset pelaajien jääkiekkovarusteet ja jääkiekkomailat. Winnwell on Kanadalainen jääkiekkovarusteiden valmistaja, jonka Pro -tuotteita käytetään NHL:ssä. Winnwell on valmistanut jääkiekkovarusteita jo vuodesta 1906 alkaen.

 

Tarjoamme laajan valikoiman maalivahdin varusteita ja tuotemerkkeinä mm. huippulaadukkaat Vaughn ja Brian´s molarin varusteet. Maalivahdin varusteet löydät täältä

 

Mitä varusteita sitten tarvitaan? aloitetaan tärkeimmästä, eli Muna- tai alasuojat suositellaan vaihdettavaksi uusiin vähintään joka kaudelle. Pelihousut ja maalivahdin housut kannattaa vaihtaa useammin, koska se ottaa ehkä eniten iskuja vastaan patjojen ja rintapanssarin kanssa. Pelaajan housut kestävät pidempään. Pelaaja tarvitsee säärisuojat, eli polvisuojat tai polkkeet, maalivahdilla nämä ovat patjat.