Bauer Vapor 2X SR maalivahdin kilpi

172,00


Bauer Vapor 2X SR maalivahdin kilpi, laadukas pattari, joka kestää kovatkin kudit. 2X on Bauerin uusin mallisto vuodelta 2019. 2X Senior -mallissa on erityisiä ominaisuuksia ja edellisestä sukupolvesta, ja se on edelleen yksi markkinoiden kevyimmistä kilvistä.

 

Bauer Vapor 2X kilven grafiikka koostuu kolmesta päävyöhykkeestä, joista yksi peittää mansetin alueen, seuraava kulkee vinosti kasvojen poikki ja lopulta lähellä sivuseinää. Ylä- ja alaosassa on kaksi sarjaa "keihää", jotka sisältävät digitaalisesti tulostetun himmennetyn tekstuurin ylä- ja alavyöhykkeelle, joka tarjoaa visuaalisen suunnittelun ja lisää kestävyyttä. Bauer Vapor 2X Senior -kilpi on vuorattu sisäisesti Curv Composite -materiaalilla ja pintamateriaalina COR Tech ST: llä Vapor 2X on suunniteltu strategisilla leikkauksilla luomaan kiinteä torjuntapinta, joka on samalla kevyt.

 

Käden asento on keskellä, joka antaa tunteen tarkasta kilpityöskentelystä. Itse kämmen käyttää samanlaista rakennetta kuin pelaajahansikkaan kämmen uudella AX Suede Pro -materiililla, joka luo mukavan  ja varman otteen mailasta. Sisällä kämmenessä on Thermocore-vuori, joka auttaa pitämään maalivahdin käden viileänä käytön aikana. Vapor 2X Senior -kilven ranneosassa Aerolitea on käytetty luomaan suojamansetti, joka mahdollistaa laajan liikkeen, jotta maalivahti voi ohjata kiekkoja helposti esimerkiksi kulmiin.

 

Kämmen
Axe Suede Pro -kämmen

Kilpilevy
HD-vaahto

vuoraus
Thermomax-vuori

mansetti
Vapaan liikkuvuuden Free flex mansetti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Maalivahdin räpsät ja kilvet